Raadvies

Als accountant en bedrijfsadviseur in het MKB heeft oprichter Ad Schoenmakers ervaren dat ondernemers die zelf inzicht hebben in hun cijfers ook de beste resultaten boeken. Als je een plan hebt en weet wat je wilt. En een administratie die de cijfers levert waarmee je ieder moment kan zien hoe je ervoor staat.

Simpel, zou je denken. Gewoon de basis. Toch zien we nog vaak dat bedrijven hun administratie hebben ingericht ‘voor de verslaglegging’. Te veel tijd besteden aan papierwerk. Of helemaal andersom: Dat alle cijferwerk wordt uitbesteed aan boekhouders of administratiekantoren.

Zonde. Want als je zelf inzicht hebt in de cijfers van jouw onderneming weet je waar de groeimogelijkheden zitten. Kan je beter bijsturen, ook als het even wat minder lekker loopt.

Wij helpen je graag om dat inzicht te krijgen. We nemen de tijd voor je en leggen het graag aan je uit. We zitten niet voor niets in de Oude Jongensschool. Met onze ‘lessen’ haal jij het beste uit je bedrijf en verdien je het geld dat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te realiseren.

Ons team bestaat uit mensen die werkervaring hebben binnen zowel accountancy als bedrijven in het MKB. Wij weten vanuit beide invalshoeken waar ondernemers mee te maken krijgen bij de verdere uitbouw van hun bedrijf of als bedrijfsactiviteiten, verdienmodellen of samenwerkingsvormen bijgesteld dienen te worden. Wij ondersteunen bij het nemen van dit soort ondernemersbeslissingen, zijn altijd in voor praatje daarover en komen met praktisch advies.
Nuchter op z’n Brabants noemen we dat.

www.raadvies.nl